Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 липня 2011, 16:33 Пожежі
У Дарницькому районі Києва вибухнула вантажівка: одна людина постраждала
У Дарницькому районі Києва вибухнула вантажівка: одна людина постраждала

У Дарницькому районі Києва на території автобази вибухнув бензобак вантажівки. Постраждала одна людина. У чоловіка обпечено вісімдесят відсотків тіла. Як дізналися наші кореспонденти, трагедія сталася під час зварювальних робіт. Деталі з'ясовував на місці Олександр Дем'янчук.

Усе сталося миттєво, кажуть працівники автобази. Звичайний день. Традиційний гуркіт двигунів. Аж раптом - вибух.

Юрій, свідок:

- Я только видел, как оно взрывалось.

- Сильно?

- Достаточно сильные. Подойти, посмотреть было страшно, я оставался там.

Тамтешні працівники розповідають: вантажівку лише вранці поставили на ремонт. Саме під час нього й зайнялося. Вогонь перекинувся на транспорт, припаркований поряд. Водій машини бачив усе, та тільки на камеру розповідати нічого не схотів.

Водій вантажівки:

- Я не знаю.

- Людина проводила якісь роботи?

- Я не знаю, що проводила.

Андрій Онищенко, заступник керівника прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- За попередньою версією, людина проводила зварювальні роботи бензобаку, в результаті чого відбулося загоряння баку, і людина постраждала.

Зварника до реанімації забрала "швидка". У нього обгоріло 80 відсотків тіла. Медики не дають жодних прогнозів.

Горіли автомобілі й у Солом'янському районі. Оце все, що лишилося від дорогого позашляховика. Рятувальники кажуть, свідки зателефонували запізно. Люди ж кажуть: напередодні йшов дощ і гриміло. Тому на вибух відреагували не одразу.

Ніна Володимирівна, мешканка м. Києва:

- Я сама чула, что там были как хлопки, выстрелы - один, второй. Сначала не поняла. Слышу - зарево, смотрю - машина горит. Я дочку подняла, позвали, чтобы набрали пожарных.

Андрій Онищенко, заступник керівника прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- Прибули на місце, з’ясували, що автомобіль "Прадо" горить повністю, за лічені хвилини полум’я приборкали, але ж більше 50 відсотків згоріло. Попередня причина - занесення джерела займання сторонньою особою. Наразі лабораторія визначає, що саме стало причиною, і звідки пішла пожежа.

Власник згорілого позашляховика уникає відеокамери. Утім, зазначив, що не знає, хто підпалив. Та його сусіди переконані, то черговий бешкет, адже в районі автівки горять не вперше.