Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2011, 14:00 Пожежі
В Одесі ледь не вигоріла ціла вулиця
В Одесі ледь не вигоріла ціла вулиця

В Одесі від пожежі мало не вигоріла ціла вулиця. Хаотична забудова і несправний гідрант поставили під загрозу життя одразу кількох родин.

Про пожежу на вулиці Доковій в Одесі погорільці та їхні сусіди телефонували до МНС аж 10 разів. Горів дах старої двоповерхівки, полум'я розповсюдилося на площу 150 квадратних метрів і перекинулося на сусідній будинок. Налякані власники осель не стримують емоцій.

Постраждалий:

- От соседей загорелся наш дом.

- От каких соседей?

- С правой стороны.

- Кто там проживает?

- Не знаю, честно. Ребята, тушите, не знаю что делать, честно, всё. Надеемся и верим.

Під загрозою вибуху МНСівці винесли з палаючих будівель 6 газових балонів та евакуювали мешканців. На щастя, серед постраждалих жертв немає - до шпиталю з травмами рук та ніг потрапила лише вісімдесятирічна бабуся, яка намагалася рятуватися самотужки. Під час гасіння вогню вже вкотре далася взнаки велика проблема міста - несправний гідрант та відсутність у ньому води.

Постраждала:

- Приехала пожарная машина, открыли вот этот люк. Говорит, пользоваться не могут, совершенно нет резьбы.

Валерій Гриньків, заступник керівника відділу ГУ МНС в Одеській області:

- Сложность данного пожара заключалась в том, что участок безводный. Ближайший источник к месту пожара находился в полкилометра от данного места пожара. Было задействован рукавный автомобиль, который протянул магистральную линию полкилометра - только тогда была подана вода к месту пожара.

Причину займання експерти встановили: необережність під час користування газовою плитою.