Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2011, 14:50 Пожежі
У Києві через несправниу праску жінка мало не загинула у вогні
У Києві через несправниу праску жінка мало не загинула у вогні

Прасувала, і ледве не згоріла. Ранок для мешканки Оболонського району Києва розпочався з хатнього клопоту, а закінчився в опіковому центрі. Близько дев'ятої години жінку буквально витягли з того світу.

Про займання в цій багатоповерхівці рятувальників повідомили й самовидці, й мешканці будинку. Дим із вікон було видно на кілька кварталів.

Владислав Чуян, в.о. керівника Оболонського РУ МНС м. Києва:

- З вікон на сьомому поверсі іде дим. Прийнято було рішення встановлювати автодрабину. Відділення було направлено по сходовій клітині.

Вже на місті пригоди рятувальникам розповіли, що в квартирі - двоє жінок. Дорога була кожна секунда. Меблі швидко загасили, двох жінок помітили на кухні. Одній знадобилася термінова допомога. То була господиня. Вже коли зайнялося, на допомогу їй прибігла сусідка.

Владислав Чуян, в.о. керівника Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Було загорання в кімнаті столу та речей, з тієї кімнати сусідка питалася її вивести з квартири. Причини з’ясовуються, працюють експерти наші Оболонського району, і причини з’ясовуються.

За попередньою інформацією, причина займання - неправильна експлуатація побутових приладів. Усе почалося з праски. Вочевидь, раніше її хтось неправильно полагодив. Сусіди кажуть: то справа рук сина постраждалої. Хотів зробити добру справу, і ледве не відправив на той світ найріднішу людину.