Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2011, 16:24 Пожежі
На Луганщині чоловік виніс з вогню двох малюків
На Луганщині чоловік виніс з вогню двох малюків

Двох малих дітей виніс із вогню мешканець міста Стаханова, що на Луганщині. Щоправда, одного з малюків урятувати не вдалося. А за кілька хвилин до того мати дітлахів вистрибнула з третього поверху.

Володимир каже, що помітив дим, який валував з вікна сусідньої квартири близько полудня. Вийшов покурити і остовпів. Однак швидко отямився і викликав рятувальників, міліцію та "швидку". Сам же поліз балконами в охоплену полум'ям квартиру.

Володимир Лукашенко, мешканець м. Стаханова:

- Да дыма там… черно… и фонарик не помог - его кто-то из соседей дал. Ну вот, на вытянутую руку. Я так полазил на ощупь. На ощупь нашел малого. Он там в зале возле дивана лежал. В основном, зал горел - он там где-то возле дивана спрятался.

Дітей допомогли спустити з балкона прибулі рятувальники. На землі була і їхня мати. Вона за кілька хвилин до цього вистрибнула з третього поверху.

Сергій Немченко, заступник керівника Стаханівського МВ МНС:

- При возникновении пожара мать малька оставила их одних, выпрыгнув из окна третьего этажа. Выпрыгнувшая женщина госпитализирована в первую больницу.

Чому мати так вчинила, достеменно невідомо. Припускають, що через вогонь в оселі вона не могла дістатися дітей. Тож вистрибнувши з третього поверху, хотіла потрапити в квартиру через вхідні двері, але й вони були замкнені. Шокована жінка бігала з переламаним хребтом, аж поки її разом з малечею не забрала "швидка".

Андрій Севрюков, співробітник Стаханівської міської лікарні:

- Пострадавшая женщина 23-х лет и девочка находятся в тяжелом состоянии. Проводится терапия, вызвана санавиация. Ребенок будет дальше транспортироваться в областную больницу.

Хлопчика з опіками понад 60 відсотків шкіри врятувати так і не змогли. Його мати і сестричка досі в лікарні. На місці ж трагедії працюють спеціалісти, які мають назвати причини займання.