Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 лютого 2011, 11:59 Пожежі
На Луганщині в житловому будинку стався вибух газу
На Луганщині в житловому будинку стався вибух газу

Вибух газу на Луганщині. Рвонуло приблизно опівдні в місті Рубіжному. Епіцентр був у квартирі на п'ятому поверсі житлового будинку.

Олег, мешканець злощасного будинку, був удома. Почув гуркіт. Тієї ж миті у квартирі повилітали шибки. Часу не гаяв, вдягнувся й побіг надвір. Там побачив вогонь, що виривався з вікон кількох квартир горішнього поверху.

Олег Дорошенко, постраждалий:

- Удар был, конечно, страшный. Позвонили мне: возле силикатного, это километра три, был хлопок. Ну вот, люди с соседних домов почувствовали, что удар был очень сильный.

За лічені хвилини на місці були рятувальники, полум'я вирувало в чотирьох квартирах. Еменесівці одразу евакуювали людей, вимкнули газ та світло й почали гасити вогонь. Жертв вдалося уникнути, але одна людина травмована.

Ігор Гундар, керівник ГУ МНС України в Луганській області:

- В результате пожара есть один пострадавший. С черепно-мозговой трамвай он находится в больнице с состоянием средней тяжести.

Вибух і вогонь пошкодили 10 квартир. Є загроза обвалу конструкцій будинку. Тому евакуюють усіх його мешканців.

Ігор Гундар, керівник ГУ МНС України в Луганській області:

- Все люди будут расселены. Уже забронированы номера в гостинице. Уже работает комиссия по расселению пострадавших.

За припущеннями, вибухнув газ в одній із квартир 5-го поверху. Чи побутовий, чи якась суміш, нині з'ясовують фахівці МНС і міліції. Розпочато слідство.