Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 грудня 2010, 14:16 Пожежі
У Києві чоловік задихнувся чадним газом у свій День народження
У Києві чоловік задихнувся чадним газом у свій День народження

Згорів у свій день народження. У Києві чоловік не встиг вибратися з палаючої кімнати після святкування іменин. Шанси вижити були, але завадила захаращеність приміщення.

Нині чужих до цієї квартири не пускають. Десь там у глибині приміщення, за кількома дверима - згорів чоловік.

Брат загиблого:

- Ребята, что, нечего делать, да? Это мой брат, у него 31… Вы выслушать можете? 31 числа День рождения, 60 лет, и вы вот этой фигней занимаетесь.

Це просто якась іронія долі - у свій день народження зустріти смерть. Усі сусіди шоковані. Кажуть, загиблого можна було в приклад ставити.

Брат загиблого:

- Спокійний був. Він оце все проводку робив, ставив, там лампочки, там всякий такий ремонт. Сусідка ще його дня чотири назад там у неї зробив лампочку, щось там не горіла.

Згорів не через пиятику, куріння в ліжку - також ні до чого, переконані родичі і сусіди. Останніми днями чоловік грівся калорифером - опалення в будинку не працює. Сусіди впевнені: саме обігрівач і став причиною займання.

Сусідка:

- Він не пив не курив нічого. Вчора в нього День народження було, на роботі виставив бутилку водки. Виставив на роботі бутилку, приїхав додому, і ліг спать, і всьо.

Помер не від опіків, констатують рятувальники. Чоловік просто вчадів. Шанс вціліти він мав. Але кімната була настільки захаращеною, що чоловік не зміг вибратися через джунглі непотрібних речей. Не змогли в приміщення потрапити і рятувальники - двері довелося виламувати.

Владислав Чуян, заступник керівника оболонського РУ МНС України в м. Києві:

- Не могли відкрити двері, бо кімната була захаращена, і були сторонні речі, а саме - дошки, які перегородили шлях до відкриття кімнати. Вже в даній кімнаті ми знайшли труп чоловіка.

Що саме стало причиною трагедії - ще доведеться з'ясувати. Остаточні результати експерти оприлюднять найближчим часом.