Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 грудня 2010, 14:36 Пожежі
В Одесі під час пожежі загинули двоє дітей - 2х та 3х років
В Одесі під час пожежі загинули двоє дітей - 2х та 3х років

Двоє малюків - двох і трьох років - загинули під час пожежі, що спалахнула у приватному будинку в селі Сербах на Житомирщині. Батьків удома не було, й дітей ніхто не врятував. Вони отруїлися чадним газом. Вчаділи двоє малюків і в Одесі.

Трагедія сталася на одеській Молдованці. У підвалі одного з будинків мешкала сім’я з двома дітками: 4-річним хлопчиком і 3-річною дівчинкою. Мати - двірничка, батько -сантехнік. Коли дорослі були на роботі, в помешканні зайнялося. Рятувати малюків прибігли сусіди.

Ганна, сусідка:

- Такие детки приятные, любознательные, они же тут в основном - всегда: "Привет, как дела". Дети, конечно, лежали без сознания посреди двора, на снегу, как раз еще снег, детки были без сознания. Ну, так, по виду - одетые, пытались их откачать, но было поздно.

Сьогодні підвал, де сталося горе, замкнений. У старому одеському дворі постраждалу сім’ю добре знають. Кажуть, того дня матір покликали прибирати сніг.

Валентина, сусідка:

- Маму на работу вызвали, убирать снег. С кем было оставить? пошла убирать. Она ещё беременная, 6 месяцев.

Натомість комунальники факт виклику заперечують. Не на камеру пояснюють: вагітна жінка була в декреті, тож не могла працювати.

Працівник комунальної служби:

- В декретном отпуске, она у нас не работает. Она тут бывает, часто приходит, сейчас она у знакомых где-то.

Обставини трагедії з’ясує слідство. Сусіди ж жінку виправдовують. Кажуть, вона мусила залишати дітей через злидні.

Ганна, сусідка:

- Она работала, у нее выбора не было, она вынуждена была оставлять детей дома, идти делать свою работу, зарабатывать эти копейки, чтобы прокормить своих детей. Не говоря уже о себе.

Поховають загиблих діток у вівторок.