Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2010, 12:08 Пожежі
У Києві через підпал згоріло три автомобілі
У Києві через підпал згоріло три автомобілі

Три автівки згоріли в Києві на автостоянці. Слідчі сушать голови над причинами займання, а власники машин рахують збитки, адже жоден з автомобілів не був застрахований.

"Тойота" та "Фольксфаген" накриті клейонкою. Поряд те, що лишилося від "БВМ", на нього вирішили не витрачати поліетилену. Усе сталося близько першої ночі. Юрій Михайлович уже давно дивився сни. Аж раптом його розбудив телефонний дзвінок. Повідомили: горить стоянка. Чоловік кинувся до своєї машини ледь не в піжамі. На щастя, його "Ланос" тільки нагрівся. Тим часом, еменесівці рятували інші авта.

Олег Костюченко, заступник керівника відділу Деснянського РУ МНС м. Києва:

- За п’ять хвилин було впорано з даною пожежею, причина і збиток з’ясовуємо. Передбачена причина занесення стороннього джерела запалення в "BMW X5".

Юрій Михайлович, свідок:

- Кажуть, хтось підпалив, кажуть, бутилку кинули, а кажуть, хтось щось підложив під машину.

Кому перейшов дорогу власник ікс п'ятого, знає тільки він. Та нашкодили не тільки йому. Господар цієї "Тойоти" не здогадувався, що сусідство із БВМ дорого йому коштуватиме.

Сергій, постраждалий:

- Убытки очень большие. Машина подлежит восстановлению. Подлежит, но нужны большие средства.

- Машина застрахована?

- Нет, только автогражданка.

Сергій приходив до МНСівців за висновками про причину займання. Хоче бодай якось в майбутньому компенсувати ремонт. Адже, фактично, авто треба збирати наново.