Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 жовтня 2010, 13:32 Пожежі
У Києві у згорілій квартирі знайшли труп чоловіка
У Києві у згорілій квартирі знайшли труп чоловіка

У столиці у згорілій квартирі знайшли труп чоловіка. Проте вбив його не вогонь. Невідомий нападник ударив жертву чимось важким по голові, підпалив помешкання й утік.

Серед білого дня в цьому під'їзді запахло смаленим. Люди вибігли в коридор і побачили, як з-під дверей сімдесят третьої квартири валує густий дим. Хто тут мешкав - сусіди не знають. Кажуть, там постійно інші обличчя.

Валентина Василівна, мешканка м. Києва:

- Здесь однодневки снимали, здесь женщина однодневкам сдавала, и кто он, откуда он - мы не знаем.

За мить вогонь приборкували рятувальники. Хто у вікно. Хто у двері. Та ще на порозі еменесівці запідозрили, що то не нещасний випадок. Хтось навмисно склав до купи балони з аерозолем. І розклав багаття.

Олександр Дяченко, старший інженер Дніпровського РУ МНС м. Києва:

- Під час гасіння було виявлено труп чоловічої статі, на даний час установлюється ПІБ, тощо. Був дуже пошкоджений полум’ям і дізнання проводить міліція. По непідтвердженим даним використання рідких горючих рідин - одна з причин.

Господиня квартири розповіла, що чоловік приїхав уранці. Заплатив за три дні наперед. І вже за кілька годин її повідомили про пожежу. Самовидці припускають: чоловік загинув ще до займання. Хтось йому розтрощив голову важким предметом. І нишком накивав п'ятами.

Валентина Василівна, мешканка м. Києва:

- Представьте что, мы на одном этаже - мы не слышали ни взрыва, ни выбуха, ничего. Ттолько вышла и услышала дым, и все.

У міліції факт убивства підтвердили, але поки що жодних коментарів.