Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2010, 12:38 Пожежі
У Запорізькій області горіли ринок і великий магазин
У Запорізькій області горіли ринок і великий магазин

У Бердянську горів Центральний ринок. Співробітники МНС майже годину гасили чотири павільйони. І це не єдиний випадок у Запорізькій області: в Кам'янко-Дніпровському районі дощенту вигоріла велика крамниця.

Повідомлення про велику пожежу на Центральному ринку Бердянська надійшло по восьмій вечора. Свідки повідомили: горить один із павільйонів. На місце одразу прибули два підрозділи МНС. Згодом довелося викликати ще одну машину.

Володимир Ізотов, заступник керівника Бердянського МУ МНС:

- Основная сложность - это пустоты перекрытий. То есть, сквозняк, и пламя быстро распространялось по деревянным конструкциям павильона. Но еще сложность составляла - это большое количество товара в этих павильонах.

Майже за годину пожежу ліквідували. Від вогню постраждало 150 квадратних метрів торговельних приміщень. Рятувальники врятували від полум'я головну будівлю ринку. Тепер правоохоронці з'ясовують причини займання, а підприємці підраховують збитки.

Вогонь знищив і велику крамницю в місті Кам'янко-Дніпровській. Близько другої ночі там запалав торговельний центр.

Олександр Сичов, керівник чергової зміни ГУ МНС у Запорізькій області:

- К моменту прибытия первого подразделения был развившийся пожар на площади около 700 квадратных метров. Было привлечено три единицы техники и 17 человек личного состава к тушению.

Складність цієї пожежі була в тому, що від великої температури обвалився дах і дістатися джерел займання було майже неможливо. Та вогонь таки загасили. Наразі з'ясовують усі обставини надзвичайної пригоди.