Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 червня 2010, 13:18 Пожежі
В Оболонському районі Києва було скоєно підпал квартири
В Оболонському районі Києва було скоєно підпал квартири

На Оболоні, в Києві теж згоріла квартира. Точніше, її спалили, припускає власниця помешкання, котра цієї ночі не ночувала вдома. Оцей факт і не сподобався сусідові. Він приревнував, напився, й підпалив.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Пожежа сталася у цьому будинку на вулиці Майорова. Полум'я знищило лише одну квартиру. А от вода, якою гасили полум'я, - ще декілька.

Чому зайнялося - достеменно невідомо. Проте, рятувальники майже впевнені: оселю хтось підпалив. Про це їм розповіла і власниця квартири. Жінка сповістила, що не ночувала вдома. Співмешканець приревнував її й пообіцяв пустити червоного півня, якщо вона не повернеться.

Сергій Бахор, інспектор Оболонського РУ МНС у м. Києві:

- Як вона сказала, о першій годині дня перетелефонував їй, і сказав, якщо не повернеться додому, він підпалить квартиру і погрожував їй. Це, ймовірно, і стало причиною пожежі.

А ось і власниця квартири зі своїм співмешканцем і другом. Одразу видно: ці гульнути полюбляють, а випити - ще більше. Жінка, яка ще донедавна кричала, що хату її підпалили, на камеру розповідає іншу версію.

Алла, власниця квартири:

- Что рассказывать? Это же неприятно, девушка, я пострадала.

- А що з квартирою? Хто підпалив?

- Ніхто не підпалював. Скорее всего, что попала сигарета, наверное, с верхнего этажа.

Власниця квартири і її друзі вже залили горе горілкою. А ось сусідам ще довго збирати гроші на ремонт своїх осель. В'ячеслав мешкає разом із бабусею на четвертому поверсі. Під помешканням п'яничок. Каже, його бабуся також почала пити після пожежі, утім, не горілку, а "Корвалол". Адже їхнє житло тепер треба ремонтувати.

В'ячеслав, сусід:

- Залило водою все.

- Сильно?

- Ужасно. Фонтан був прямо з люстри, перший раз таке бачу.

- А ти сусідів знаєш? Такі що за сім’я?

- Алкоголіки.

- І часто змінюються?

- Та каждий день п’ють ужасно.

Чому виникла пожежа - слідство з'ясує. Винних покарають. Утім, сусідам від того не легше, адже їм збитків точно ніхто не компенсує.