Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 червня 2010, 12:54 Пожежі
В Одесі п'яні мешканці не помітили пожежу в своїй квартирі
В Одесі п'яні мешканці не помітили пожежу в своїй квартирі

Пожежа в одеській багатоповерхівці. Мешканці квартири, де зайнялося, навіть не підозрювали, що горять. На крики сусідів і грюкання у двері не зважали. Далі про це Оксана Піднебесна.

Що горять, мешканці цієї квартири навіть не підозрювали. В оселі на сьомому поверсі зайнявся звичайний матрац. Начебто тверезі господарі чомусь не помітили полум'я в кімнаті.

Ірина, мешканка квартири:

- Та не, мы не курили и не спали. Просто лежали. Парень пришел и говорит: "Вы горите".

А ось версія сусідів нічних подій інша. Мешканці багатоповерхівки побачили дим, що валував із вікна на сьомому поверсі, ще ввечері. Проте достукатися до п'яної компанії не змогли.

Наталія Малих, сусідка:

- Они в нетрезвом состоянии, произошло возгорание. Соседка с восьми часов и до сих пор - ночь уже, боролась с этим. Они не открывали.

Після кількагодинних марних спроб розбудити власників квартири сусідам довелося покликати на допомогу еменесівців. Рятувальники з'ясували: матрац зайнявся від недопалка.

Майя Гринько, керівник прес-служби ГУ МНС в Одеській області:

- Пожарным потребовались считанные минуты и ведро с водой, чтобы потушить загорание. Квартира была в крайне захламленном состоянии. Пожар был на седьмом этаже и, по большому счету, если бы спасатели приехали позже - это могло бы угрожать жизни людей.

Наталя Малих, сусідка:

- Проблема в том, что люди не сознательны, не работают. Колоссальная задолженность, соответственно, они ведут беспорядочный образ жизни. Это привело к такому последствию. Слава Богу, мы отделались легким испугом.

Та чи закінчиться все лише переляком, якщо п'янички знову підпалять квартиру, - мешканці одеського будинку дуже сумніваються.

Тетяна Піскун, Владислав Величко, Одеса. НТН.