Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2010, 12:36 Пожежі
У столиці через недопалок згорів балкон у багатоповерхівці
У столиці через недопалок згорів балкон у багатоповерхівці

Багатоповерхівка у вогні! В столиці горів житловий будинок. Зайнявся балкон на сьомому поверсі. За лічені хвилини полум'я перекинулося на інші. На місці побувала Марина Борисполець.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Три балкони згоріли вщент за п'ять хвилин. Такі підсумки пожежі на вулиці Майорова. Причину пожежі поки що не встановили.

Дим на сьомому поверсі люди побачили об одинадцятій ранку. Одразу викликали пожежників. Ті примчали за пару хвилин, однак горів уже не один балкон.

Андрій Гегеха, заступник керівника пожежної частини Оболонського РУ м. Києва:

- До прибуття підрозділу пожежа розповсюдилася на 8 та 9 поверхи по балконам, в наслідок пожежі квартири не постраждали, люди також не постраждали, за допомогою чотирьох одиниць техніки було пожежу ліквідовано.

Чому спалахнув засклений балкон, невідомо. Господині помешкання вдома не було. Сусіди кажуть, для самотньої жінки це буде великою прикрістю.

Тетяна Сивокінь, мешканка м. Києва:

- Вона на роботі, вона тут одна живе, і нещодавно ремонт почала робить. Це для неї страшна трагедія буде.

Вогнеборці припускають: загорілося від недокурка, якого хтось кинув згори. Ми вирішили навідатися до оселі на поверх вище. Двері нам відкрили неохоче.

Віталій, мешканець м. Києва:

- Сусіди припускають що це ви кинули недопалок…

- А ви хто?

- Телеканал "НТН".

- Нє.

Сусіди кажуть, чолов'яга постійно підшофе, а як вип'є - шкодить.

Тетяна Сивокінь, мешканка м. Києва:

- Нє, нічого не робить, смалить. Звісно, міг кинути недопалок на балкон. Не щастить людині, два роки тому ці ж алкоголіки залили.

Утім, винен сусіда з восьмого поверху чи ні, встановить слідство. А поки що постраждалим господарям треба збирати гроші на ремонт, адже вогонь знищив балкони та пошкодив кімнати.

Марина Борисполець, Віталій Савченко, НТН.