Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2010, 17:50 Пожежі
Мешканець Києва вистрибнув з п'ятого поверху, рятуючись від вогню
Мешканець Києва вистрибнув з п'ятого поверху, рятуючись від вогню

Рятуючись від вогню, вискочив із п'ятого поверху мешканець Києва. Лікарі борються за його життя, а експерти сушать голови над причинами займання. З'ясовував обставини пригоди й наш кореспондент Олександр Дем'янчук.

Коли зайнялася квартира на п'ятому поверсі - ніхто не знає. Смердіти почало по півночі. Першою злякалася Льоля Мусіївна, що мешкає на шостому.

Льоля Мусіївна, мешканка будинку:

- В полпервого ночи вызвала пожарных. Очень оперативно сработали, было так много. Правда, дверь бронированную не могли открыть. Срезали болгаркой.

Палало, мов смолоскип, кажуть мешканці будинку. Розгорілося так, що вогонь заглядав до сусідніх квартир. Вижити в такому пеклі неможливо. Тому нікого не здивував відчайдушний спосіб порятунку господаря помешкання.

Галина Василівна, мешканка будинку:

- Коли вийшли на вулицю, бачимо - що хтось лежить. Лічно підійшла - і він лежав, чи в шортах, чи в трусах - обвуглений до пояса.

Валерій Гиря, інспектор Дніпровського РУ МНС м. Києва:

- На момент прибуття пожежних підрозділів біля будинку виявили людину 77 року народження, яка під час пожежі вистрибнула з балкону.

За припущеннями, займання спричинило коротке замкнення. Сусіди розповіли: хазяїн робив ремонт, та, вочевидь, щось наплутав з проводкою. Інших варіантів немає. Адже господар не пиячив і не вживав наркотиків.

Валерій, знайомий постраждалого:

- Я його знаю з пелюшок. По-перше, не курить, не пив. Спокійний, я про нього нічого поганого сказати не можу. І коли вчора таке сталося… ми не знали, що він в квартирі. Виявилося, вистрибнув з поверху.

Тепер за життя тридцятитрирічного киянина борються медики. Він у тяжкому стані в реанімації.

Олександр Дем'янчук. Аркадій Моос. НТН.