Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 травня 2010, 12:07 Пожежі
В результаті пожежі в Києві ледь не загинули двоє п'яних братів
В результаті пожежі в Києві ледь не загинули двоє п'яних братів

Два брати ледь не загинули в палаючій квартирі у Києві. Добряче відсвяткувавши травневі свята, вони посварилися. Спересердя старший зачинив молодшого в кімнаті. Щоб вивільнитися, п'яний чоловік узяв сірники.

Рятуватися від вогню та диму підпалювачу довелося на балконі. Стрибати з четвертого поверху чоловік не наважився. Звідти його й зняли рятувальники. Пожежники кажуть, чоловік був п'яний як чіпок. Що накоїв, мабуть, й не усвідомлював. Вогонь швидко набирав сили. Щоб спасти іншого брата, довелося ламати двері в квартирі. Чоловік перебував в сусідній кімнаті. Вивели на вулицю. Як зайнялося приміщення, розповіли самі погорільці.

Володимир Беднарчик заступник керівника Солом'янського РУ МНС в м. Києві:

- Вони проживали, два брати, в одній квартирі. І один зачинив іншого в кімнаті. Той не міг вийти, нерви здали, узяв та підпалив кімнату, в наслідок чого поставив під загрозу своє життя і інших.

Та знімальній групі "Свідка" старший розповів геть іншу історію. Каже, нікого не зачиняв, і вину переклав на молодшого. Почав бідкатися, що в родича проблеми з головою.

Віталій Гончаренко, постраждалий:

- Брат немножко больной. Инвалид второй группы. Перед этим его направили на лечение. Видимо, упросил врачей, чтобы раньше отпустили. Он на кухне здесь кипятил воду целыми сутками. Пил чай, ничего не ел. А потом пожар вспыхнул. Я начал закрывать кухню здесь, туалет забил. Потом оно все равно вырвалось.

Рятувати брата з палаючої кімнати Віталій і не думав.

Віталій Гончаренко, постраждалий:

- Я знал, что брата спасет пожарная команда. А я знал что туда, через мою комнату, спускаться.

Цього разу брати відбулися переляком та обгорілою кімнатою. До чого призведе наступна п'яна сварка, не передбачить ніхто.

Тарас Білаш, Олександр Мироненко. НТН.