Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2010, 13:32 Пожежі
У Луганську через паління в нетверезому вигляді згорів чоловік
У Луганську через паління в нетверезому вигляді згорів чоловік

Пиятика і куріння - речі несумісні. Цю істину вкотре підтвердили в Луганську. Після чималої дози горілки місцевий мешканець ліг спати з цигаркою в руках. Так і не прокинувся.

Пожежа в приватному будинку на одній з вулиць Луганська виникла опівночі. Там мешкав чоловік із своєю співмешканкою. Того дня жінка поїхала у справах, тож господар вирішив розслабитися. Хильнув з друзяками горілки, а коли ті розійшлися, влігся спати з цигаркою.

Людмила Чехович, сусідка:

- Остуда, как будто там большой костер разожгли. И я сразу, моментально, Боже мой, пламя увидела - кинулась звонить. Максиму кричу, вставай! Если б я дальше спала, оно б у нас уже полыхало. Это ужас.

Рятувальники хоч і прибули одразу та швидко загасили полум’я, знайшли постраждалого без ознак життя у вщент вигорілій кімнаті.

Максим Сьомкін, інспектор Ленінського РВ МНС України в Луганській області:

- Причина пожара пока устанавливается. Но, по предварительным данным, это была неосторожность во время курения. Был выявлен труп мужчины, 40 лет. По предварительным данным, злоупотреблявшим спиртные напитки.

Сумна статистика свідчить: щодня на Луганщині горить до десятка осель. Цьогоріч від вогню загинули 83 особи, зокрема, одна дитина.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН.