Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2010, 09:16 Пожежі
У Вінницькій області ігри з вогнем призвели до смерті трьох маленьких діток
У Вінницькій області ігри з вогнем призвели до смерті трьох маленьких діток

Троє малюків загинули під час пожежі на Вінниччині. Дитинчата, найменшому хлопчикові півроку, а найстаршій дівчинці - три, 40 хвилин були без батьківського нагляду. Тепер пожежники з’ясовують, що спричинило трагедію. Найімовірніше, пустощі з вогнем.

Того дня батько родини пішов орати города, а мати вирушила по харчі. Поки діти сплять. Зачинивши в хаті трирічну Алинку, півторарічного Дмитрика та шестимісячного Владика, жінка подалася на базар. Повернулася за сорок хвилин.

Сергій Мазур, керівник Барського РВ МНС:

- В вісім годин ранку мати закрила дітей. Ще сплячих дітей, і побігла на ринок. Прикупити якихось продуктів. І коли вона повернулася назад, то побачила, що в хаті повно диму. Почала гукати на помощь. Прибіг сусід. Один. Потім другий. Повибивали вікна. І найшли вже мертвих дітей.

Шестимісячне немовля, зі слів свідків, ще дихало, коли його винесли з вогню. Проте до лікарні привезли хлопчика вже мертвим. Дитинка сконала від страшних опіків.

Анатолій Буц, Карижківський сільський голова:

- Вини матері я в цьому не бачу. Звичайно, не потрібно було залишати дітей. Але, знаєте, як в селі. На пару хвилин вибігла... Цих, можна сказати, пів години вирішили долю дітей.

Рятувальники з’ясовують причини трагедії. Та припускають, що діти загинули через пустощі з вогнем. Адже, під час пожежі вигоріло лише там, де були малюки.

Юлія Шипунова, Валерій Шпак, Вінницька область, НТН.