Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2010, 12:22 Пожежі
Через куріння у ліжку в Києві угоріли дві людини
Через куріння у ліжку в Києві угоріли дві людини

Цигарка в ліжку знову позбавила людей життя. У Києві вчаділо двоє. Мати й син. Пожежу у квартирі сусіди помітили вранці. З вікон валував дим. Люди викликали вогнеборців, та рятувати бідолашних господарів було запізно.

Дим із квартири на п'ятому поверсі сусіди помітили близько восьмої ранку. Уже за кілька хвилин пожежники прокладали собі шлях через кухняне вікно. Боролися з полум'ям дві бригади МНС-івців. Загасили хвилин за десять. В оселі знайшли два трупи.

Вадим Скоробагатько, співробітник ГУ МНС м. Києва:

- Від диму вони надихалися, і не могли вийти з помешкання. Більше всього було вживання спиртних напоїв та паління в ліжку, і із-за цього виникла пожежа.

У квартирі мешкали мати й син. Їй 68, йому 35. Сусіди кажуть: обоє полюбляли оковиту. Купували її за пенсію старої, бо парубок байдикував. Мав клопіт із психікою. Не раз лупцював неньку. Люди чули, що вночі проти пожежі сім'я добре гуляла.

Раїса Терехіна, сусідка:

- Я живу за стенкой, и у меня внук ночевал. И он говорил: "Бабушка, что здесь творится? Невозможно было ночью спать". Стучат, дебоширят. А оказывается, они понапивались. А он с сигаретой постоянно. Вот это бутылка водки у него возле дивана, и с горлышка выпивает как воду.

Цигарка в ліжку після чарки - найпоширеніша причина займань. У такому разі починає горіти постіль, і людина гине від чаду.

Тарас Білаш, Аркадій Моос. НТН.