Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 лютого 2010, 10:14 Пожежі
На Одещині четверо малюків задихнулись від чадного газу
На Одещині четверо малюків задихнулись від чадного газу

Жахлива трагедія на Одещині. Четверо малюків учаділи в сільській хаті. За попередньою версією, причиною займання стало коротке замикання в електромережі. І знову дітей залишили вдома без нагляду.

Нещастя сталося в селі Новоукраїнці. Злощасного вечора господиня була в сусідки, допомагала пекти хліб. Чотирьох малюків залишила спати на дивані. Коли повернулася, в кімнаті вже палало.

Марина, мати загиблих дітей:

- Появилось, и сильный дым был, и горел диван. Детей повытаскивала, и начала тушить.

Разом із сусідкою Марина розбила віконне скло, гасили вогонь водою з відер. Дітей повідносили до сусідської хати. Викликали швидку, втім, повернути до життя малих уже не змогли.

Роман Семак, керівник Роздільнянського РВ МНС:

- По результатам выяснилось, что погибло четверо детей: двое 4 года, один 5 лет и 2 года. Причина пожара - короткое замыкание.

Попередньо відомо: диван, на якому спали двоє дівчаток і двоє хлопчиків, зайнявся від увімкненого обігрівача. Малюків виховувала самотня 25-річна мати. Одну загиблу дівчинку на утримання їй залишила рідна сестра, що працювала в Одесі.

Роман Семак, керівник Роздільнянського РВ МНС:

- Уважаемые родители! Убедительная просьба: не оставляйте детей без присмотра с включенными обогревательными приборами, плитками, источниками огня, спичками. Обучайте их правилам безопасности, будьте бдительны. Помните, что жизнь ваших детей зависит от вас.

З Одеської області - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.