Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 січня 2010, 09:16 Пожежі
На Харківщині у результаті пожежі загинули троє дітей
На Харківщині у результаті пожежі загинули троє дітей

У вогні гинуть діти: цього разу троє - на Харківщині. І вкотре батьки залишили малих самих удома. Двоє хлопчиків - трьох і чотирьох років, та шестирічна дівчинка. Вибратися з будинку малеча не могла, на дверях - навісний замок, на вікнах - ґрати.

Пожежники прибули на місце через три хвилини після виклику, частина розташована поруч. Але було вже пізно.

Олександр Галій заступник керівника ГУ МНС в Харківській області:

- Первичная информация была такая, что в доме никого нет. Когда были вскрыты двери, практически все помещение было объято пламенем.

Що будинок палає, помітили сусіди. Розповідають, викликати рятувальників не надто квапилися, бо навіть не підозрювали, що там хтось може бути. Нинішні мешканці оселилися день-два тому. Навіть познайомитись із сусідами не встигли.

Григорій, сусід:

- Та я их не видел ни разу, детей. Молодая пара была, а детей не видел. Мне позвонила жена на работу. Я вызвал пожарных и приехал сюда.

Дітей, вже мертвих, знайшли у шафі. Рятувальники кажуть: ховалися від вогню. А задихнулися від диму.

Олександр Галій заступник керівника ГУ МНС в Харківській області:

- В ходе проведения разведки нашим персоналом был открыт шифоньер, в котором они увидели три трупа детей. Двое находилось маленьких, совершенно раздетых, и более старший ребенок накрыл своим телом двоих младших братьев.

Встановити причину займання відразу не змогли. Припускають, що діти бавилися чимось небезпечним. Батьки ж про трагедію ще не знають, їх розшукає міліція. Правоохоронці сповнені намірів жорстко покарати батька й матір, які покинули дітей самих.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.