Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 січня 2010, 09:38 Пожежі
В Печерському районі Києва - чергова смерть під час пожежі
В Печерському районі Києва - чергова смерть під час пожежі

Чергова смерть під час пожежі. Цього разу горіло в Печерському районі Києва. Причина традиційна: необачне куріння.

Про недавню пожежу нагадують чорні вікна та згорілий мотлох на снігу. Місцева двірничка не багатослівна. Каже, знає не більше за журналістів.

Двірник:

- Вона загинула, а він у лікарні. Ніхто нічого не подейкує, бо я нікого не бачила.

Все сталося ввечері, близько дев’ятої. Зайнялося у квартирі на першому поверсі. Сусіди почули запах диму і викликали рятувальників. Люди повідомили, що в оселі подружжя пенсіонерів. На стукіт і крики ніхто не відчинив. Довелося ламати двері.

Леонід Іноземцев, заступник керівника пожежної частини Печерського РУ МНС м. Києва:

- Мужчина лежал на полу, предварительно он пытался выбраться. Вытащили сначала мужчину, потом зашли в глубь квартиры. Женщина сидела на стуле. Плохую роль сыграло то, что весь кислород в квартире выгорел. Начали ей оказывать первую медицинскую помощь - вентиляцию легких и непрямой массаж сердца. Но, к сожалению, по приезду скорая констатировала смерть.

Горіли матрац, телевізор та штори. Але чад зробив свою чорну справу. Експерти припускають: саме задуха викликала у жінки загострення серцевої хвороби. З початку року це вже шоста смерть під час пожежі. Майже всі випадки схожі між собою.

Володимир Бондаренко, керівник Печерського РУ МНС м. Києва:

- Фактично, цей чоловік був винуватцем. Хочу закцентувати: ті шість смертей від пожежі з початку року в Києві, - 4 з них сталися саме за таких причин: це необережне поводження з вогнем, а саме - паління в ліжку, приміщенні.

Олександр Дем’янчук. Олександр Кругликов. НТН.