Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 січня 2010, 10:16 Пожежі
60-річний киянин загинув в результаті пожежі
60-річний киянин загинув в результаті пожежі

Шістдесятирічний киянин загинув у власній квартирі під час пожежі. Попередня причина лиха - замкнення в електромережі. Сусіди впевнені, що не обійшлося й без горілки.

Однокімнатна квартира згоріла за лічені хвилини. Тепер вона схожа на згарище. Сусіди помітили дим близько дев'ятої ранку. За кілька хвилин приїхали вогнеборці.

Олександр Кучеровлюк, керівник караулу пожежної частини МНС м. Києва:

- Уже большая температура была к в коридоре, вплоть до лестничной клетки подойти было трудно. Вся мебель в квартире выгорела, окна повреждены. Полностью все было закопчено от высокой температуры и плотного дыма. Если бы чуть попозже, огонь перекинулся на другие квартиры.

У полум'ї та чаді загинув власник помешкання. Шістдесятирічного чоловіка знайшли в ліжку. Сусіди говорять, полюбляв зазирнути в пляшку. Можливо, саме тому в його оселі постійно щось горіло. Тож лихом не здивовані.

Георгій, сусід:

- Водка, кастрюли горят на плите. Толпы людей непонятные. Обычная причина алкоголизма.

Ще один сусіда, Іван Левкович, шокований тим, що сталося. Мабуть, він останній, хто бачив чоловіка живим. Минулої ночі той приходив до нього, запрошував на чарку.

Іван Левкович, сусід:

- Вчора він прийшов час ночі десь. Левкович пішли. Дві пляшки горілки. Я 150 грам випив, і пішов спать. Да, він закрив за мною двері.

Експерти припускають, що все через необережне поводження з вогнем. Сусіди заперечують: загиблий не курив. То ж не цигарка в ліжку могла стати причиною пожежі. А от у квартирі бідолахи був справжній безлад.

Іван Левкович, сусід:

- Все було на проводах. От туди лампочку переніс. Я йому казав: "Ігор, дам тобі виключатель". А він: "Да, я електрику знаю, да я…"

Причину пожежі з'ясують спеціалісти. Але життя чоловікові це вже не поверне.

Тарас Білаш, Ігор Молчанов. НТН.