Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2010, 10:25 Пожежі
На Київщині вчаділи п’ятдесятирічний чоловік та його донька
На Київщині вчаділи п’ятдесятирічний чоловік та його донька

За несплату комунальники відрізали їм електрику, тож зимові вечори родина проводила при свічці. Та не довго.

Завіса чорного диму на всю вулицю, і зовсім не видно вогню - такої пожежі у Рогозові ще не було.

Валентина, мешканка села Рогозова:

- Вибігла бігом з хати, давай туди бігти - а там такий дим був, що навіть через дорогу не можна було перейти. Я побігла по сусідах - "горять!!!" Вони за лопати, за відра - тушить.

Червоний півень залетів до сім’ї Михайленків, вони мешкали у старій хатині з глини та очерету. Коли всередині зайнялося, стіни халупи почали тліти і за кілька хвилин приміщення заповнив їдкий чорний дим. Чоловік та дочка спали.

Юрій Курадовець, заступник керівника відділу Бориспільського РУ МНС:

- Прибувши на місце події, ми побачили, що горить кімната будинку, а до прибуття пожежних підрозділів місцевими жителями з будинку було винесено два трупи.

Коли спалахнула спальня, двадцятип’ятирічна донька прокинулася і намагалася вибігти на вулицю. Однак задихнулася у сінях. А батько вчадів просто уві сні.

Валентина, мешканка села Рогозова:

- Любили вони випить, канєшно. Було й без мєри, було і в мєру. В них свєт був одрізаний місяців два. Вони свічку постоянно палили. Свічка не в баночку капала, а на подоконнику на фанеру.

Юрій Курадовець, заступник керівника відділу Бориспільського РУ МНС:

- Свічка була встановлена саме поблизу даного вікна на тумбочці, а від свічки полум’я по шторам і по внутрішньому оздобленню та меблям розповсюдилося по кімнаті.

Загиблі ніде не працювали. Близьких родичів не мали. Тож односельці зібрали гроші на похорон та нехитрі поминки. Спочили батько з дочкою в одній могилі.

Андрій Герко, Віталій Савенко, НТН.