Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 грудня 2009, 10:53 Пожежі
Два автомобіля згоріли вщент на стоянці в Києві
Два автомобіля згоріли вщент на стоянці в Києві

Ще одна серйозно пошкоджена вогнем. Причину пожежі з'ясовують експерти.

Ще кілька годин тому ось це був "Мерседес". Першим зайнявся саме він. Далі - полум’я перекидається на "Шкоду". Три машини за одну годину. Тутешній охоронець згадує - вогонь зупинився на цьому "Нісанові". Якби він не погас, одному Всевишньому відомо скільки машин згоріло б іще. Та власника "Джипа" ця думка аж ніяк не втішає.

Пожежники зазначають: урятував інші автівки не "Нісан", а вітер. Він у критичний момент подув в інший бік.

Олександр Комашко, головний інспектор Оболоноського РУ МНС м. Києва:

- Наслідки пожежі могли бути набагато гіршими, бо автомобілі були встановлені кучно і полум’я могло перекинутись на інші авто.

Яка ж насправді причина пожежі, нині рятувальники ще з’ясовують. Із власницею "Мерседеса" їм так і не вдалося зустрітися. Як це так, щоб такий "Мерседес" сам загорівся, дивуються вони.

Олександр Комашко, головний інспектор Оболоноського РУ МНС м. Києва:

- Лабораторія відібрала зразки, і встановлюєм зараз причину пожежі. Навмисний підпал не виключається. Але як? І не виключається технічна несправність автомобіля.

Тепер водії тутешньої стоянки над згорілими машинами ходять колами, розглядають і хрестяться: на щастя, полум’я їх оминуло. Переїздити зі стоянки не планують, у погані прикмети не вірять.

Тим часом пожежники застерігають: за будь-якої, навіть невеличкої поламки варто везти автомобіль до хорошого сервісного центру. Навіть дорогий ремонт обійдеться дешевше, ніж нова машина.

Борис Сачалко, Олександр Кргугліков, НТН.