Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2009, 12:29 Пожежі
У Києві згоріла квартира-наркокубло
У Києві згоріла квартира-наркокубло

Пожежа, після якої сусіди зітхнули з полегшенням: у Києві згоріло наркокубло. Трикімнатна квартира нагадувала смітник, от і спалахнула.

Олександр Комашко, заступник керівника Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Горіли речі в одній з кімнат, полум’я розповсюдилося на балкон, була загроза розповсюдження на поверхи вище.

У квартирі нікого не знайшли, та Пелагея Іванівна переконує, перед тим, як усе сталося, бачила свого сусіду. Навіть чула, як він із кимось сварився.

Пелагея Іванівна, сусідка постраждалого:

- І тут у 20 хвилин десятої як ошарашить так, як ото бомба, вилетіли вікна двері, і все повилітало, і плам’я, і дим сильний пішов.

Інші сусіди бачили як погорілець накивав п’ятами. Кажуть, злякався відповідальності. Адже цього персонажа міліціянти добре знають.

Олександр Комашко, заступник керівника Оболонського РУ МНС м. Києва:

- В даній квартирі по описам свідків проживала людина яка раніше була судима. Чоловік 81-го року народження, наркоман, вживав наркотики, і до нього приходили люди, які вживали наркотики. Там були бійки, постійні скандали.

Матрац та дві шафи - це все майно у трикімнатній квартирі. Пенсіонерка тут вперше. Раніше боялася навіть за двері власного помешкання визирати, коли сусіда приймав гостей. "Наркомани," - шепоче бабця. Після них постійно одні недопалки та шприци в під'їзді.

Пелагея Іванівна, сусідка постраждалого:

- Він сам там жив, і все ходили до нього друз’я, вони собі там займалися своїм ділом, я до них у хату не ходила.

Люди кажуть, квартиру з видом на Дніпро залишили невдячному синові батьки. Самі ж мешкають у солом’янському районі. Після пожежі вони приїжджали. А от господар на згарищі так і не з’явився. Його старенька сусідка мерзне надворі. Мовляв, у власній квартирі можна вчадіти.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.