Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2009, 09:02 Пожежі
У Києві у власній квартирі живцем згоріли пенсіонерка та її син
У Києві у власній квартирі живцем згоріли пенсіонерка та її син

У Києві на проспекті Науки у власній квартирі живцем згоріли пенсіонерка та її син. Пожежа сталася близько восьмої ранку. З полум'ям вогнеборці впоралися за кілька хвилин, а от життя врятувати не змогли - люди вчаділи.

Люди згоріли через згубну звичку – курити в ліжку. Мати й син жили на дев'ятому поверсі багатоповерхівки. Жінка була на пенсії, а її безпутній син сидів у матері на шиї. І пив по-чорному.

"Хозяйка была. У нее двое сыновей. Муж у нее пил. Муж и старший сын умерли от водки. И этот тоже, Владимир, который погиб вместе с матерью, тоже никакой был. Пил, не работал нигде. Жил на пенсию".

Чоловік не просихав. Тож сусіди й не дивуються нещастю. П'яний синок заснув з цигаркою в руках, забравши з собою на той світ і матір.

Ігор Михненко, заступник керівника Голосіївського РУ МНС України в м. Києві: "Безпосередньо син знаходився на ліжку. І отримав опіки, так і задихнувся від чадного диму. А його мати також задихнулася від чадного диму. Вона знаходилася в другій кімнаті".

Рятувальників викликали сусіди. Вони зранку відчули їдкий запах диму. Пожежники приїхали за кілька хвилин. Щоб потрапити до квартири, вогнеборцям довелося ламати двері, та рятувати життя бідолашних було вже запізно. МНС-івці кажуть: такі трагедії стають звичайними. Через необачне поводження з вогнем в Голосіївському районі цьогоріч пішли з життя більше десятка людей.

Тарас Білаш, Олександр Мироненко. НТН.