Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 вересня 2009, 12:23 Пожежі
Через сварку із жінкою чоловік підпалив власний будинок
Через сварку із жінкою чоловік підпалив власний будинок

Ніби й не ревнивець, але хату спалив. Через сварку з жінкою чоловік підпалив власний будинок. Пригода сталася на Харківщині.

Галина Литвин, сусідка: «Він стояв тут, з бутилкою пива, з міліцією балакав. Міліціонер допитував, а він каже: я вам нічого не скажу. А сам був п’яний в диминяку».

Обвуглені стіни – все, що залишилося від непоганого двоповерхового маєтку. Жила родина не те, щоби заможно, але й не бідували. Так розповідають сусіди. Тільки сварилися часто. І начебто чоловік не раз погрожував жінці: як не слухатиметься – спалить хату.

Ігор Лупандін, помічник керівника ГУ МНС у Харківській області: «Со слов хозяйки квартиры, накануне этого происшествия, с его были стороны угрозы: если она домой вовремя не вернется, он подожжет дом. Это были такие показания. Есть показания свидетелей, соседей, что накануне был какой-то раздор у них, ссоры».

Остаточну причину пожежі ще не з’ясували. Але кажуть - версій небагато. І серед них немає ані короткого замкнення, ані необережного паління. Сусіди відвертіші: в тому, що хату підпалив господар, і не сумніваються.

Галина Литвин, сусідка: «Вродє кажуть, що то він підпалив. Був тут з якоюсь шльондрою. А з ким же був?! Хіба б жінка отут з ним була?! А жінка в городі була… з дитиною… Ну і всьо».

Де власник будинку нині – сусіди не знають. Кажуть, начебто в міліцію забрали. В райвідділку «Свідку» повідомили: спершу чекають від МНС офіційного висновку, що то був підпал. А тільки потім шукатимуть винуватця. //Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харківська область, НТН