Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 вересня 2009, 12:37 Пожежі
З екстриму розпочався навчальний рік для студентів медичного університету
З екстриму розпочався навчальний рік для студентів медичного університету

Серед ночі студентів-чужоземців Луганського медичного університету вивели з гуртожитку, бо в одній із приватних кав’ярень, розташованих на першому поверсі будівлі, почалася пожежа.

Сирена в гуртожитку вишу, де мешкають чужоземці, завила близько 11-ої вечора. Загорівся орендований приватною фірмою буфет, розташований на першому поверсі. Вогонь помітив сторож.

Ігор Карпенко, сторож гуртожитку: «Я услышал трески в районе буфета. Возгорание, повалил дым через дверь. Всем сообщил о возгорании».

Через загрозу для мешканців гуртожитку, керівництво вишу вирішило їх евакуювати. І близько 300 студентів за кілька хвилин опинилися на вулиці.

Василь Рябко, головний інженер Луганського медичного університету: «Выбили дверь, открыли выходы и с ребятами продолжали тушить пожар до прибытия спасателей».

Коли на місце прибули рятувальники - пожежу ліквідували за 15 хвилин і всі повернулися до своїх кімнат. Жертв та постраждалих немає, лише пошкоджена частина приміщення.

За попередніми висновками МНС-івців, зайнялося від короткого замкнення електричного подовжувача, до якого було під’єднано багато електроприладів. //Євген Соломін, Луганська область, НТН