Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2009, 13:15 Пожежі
У Херсоні згорів нічний диско-бар «Космо»
У Херсоні згорів нічний диско-бар «Космо»

Пожежу гасили 50 вогнеборців, задіяли 8 автоцистерн, 2 автодрабини, рукавний автомобіль та допоміжну техніку. Адже площа розважального закладу - 300 квадратних метрів. До комплексу входили кафе, дискотека та ігрові автомати.

Вадим Заобурний, заступник керівника ГУ МНС в Херсонській області: «По предварительным данным, пожар возник по причине нарушения правил пожарной безопасности при проведении кровельных работ с применением открытого огня».

Роман Сірко, заступник керівника МУ міліції міста Херсона: «Завдяки чітким і швидким діям пожежних підрозділів площа пожежі не набула великих розмірів, і була ліквідована в тих об’ємах, яких вона була на момент прибуття пожежних підрозділів».

Найскладнішим для рятувальників було те, що нічний клуб розташований впритул до ринку: поруч - кіоски, крамнички та житлові будинки. Все оздоблено вагонкою. Ще й сильний поривчастий вітер.

Наталя Єгорова, свідок: «Услышала треск. Выглянула в двери, дымилось на крыше. И огонь был. Потом, когда уже вышла на улицу посмотреть… Ой, конечно, очень большой испуг, я не могу, нервничаю, ну, огонь был кошмарный, страшно было».

Пожежу ліквідували о 16-й годині. На щастя, обійшлося без жертв. За попередніми даними, причиною займання стало нагрівання бітуму на покрівлі закладу. Відомо, що на даху працював найманий працівник, який стелив рубероїд. Сума збитків встановлюється.

Олена Ваніна, Андрій Тарановський, Херсон, НТН