Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 березня 2009, 11:41 Пожежі
За дві доби в Керчі та Білогірському районі вогонь забрав 6 життів
За дві доби в Керчі та Білогірському районі вогонь забрав 6 життів

На пульт 101 надійшло повідомлення про пожежу в Керчі. Рятувальники у згорілому сараї виявили тіла трьох чоловіків. На підлозі лежали недокурки, порожні пляшки з-під спиртних напоїв.

У вогні загинули й люди у селищі Зуї Білогірського району. Там мешканців 5-поверхівки розбудив сморід горілого.

Наталя Коломієць, сусідка: «В подъезде сильный дым. Мы стали по этажам ходить. Спустились вниз. Над дверью 17-й квартиры видим копоть. Поняли, что здесь что-то не то... В дверь стали стучать хозяину. Ручку подергали, поняли, что дверь открыта. Вызвали пожарных. Потому что чуть-чуть приоткрыли, оттуда повалил дым. Мы побоялись, чтобы не было возгорания».

Прибулі на місце пригоди рятувальники пожежі не виявили, але було велике задимлення від крісла, що тліло. У квартирі на підлозі лежали 3 трупи: двох чоловіків і жінки. В одному з них сусіди впізнали 64-річного господаря помешкання.

Вадим Онищенко, заступник керівника ГУ МНС в АР Крим: «Основные причины гибели людей на пожарах, это курение в нетрезвом состоянии, употребление спиртных напитков и нарушение правил пожарной безопасности при эксплуатации бытовых электронагревательных приборов».

Що призвело до загибелі людей у Керчі й Білогірському районі, з’ясує слідство.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН