Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 лютого 2009, 08:35 Пожежі
Смертельна вечірка: в одній із квартир Луганська згоріли двоє чоловіків
Смертельна вечірка: в одній із квартир Луганська згоріли двоє чоловіків

Виклик на пульт зв’язку служби порятунку 101 луганські МНС-ники отримали о сьомій ранку. Телефоном повідомили, що пожежа охопила одну з квартир 9-поверхівки, і полум’я може поширитися на інші поверхи.

На місце пригоди терміново прибули пожежники з технікою для роботи у високоповерхівках. Коли ж рятувальники зайшли до помешкання, побачили вигорілу кімнату і двох мертвих чоловіків.

Максим Михайлов, рятувальник Жовтневого РВ МНС: «Пожар был потушен оперативно. При осмотре квартиры было обнаружено, что повреждены вещи, мебель. Предварительная причина – неосторожное обращение с огнем при курении».

Перед цим у квартирі, кажуть сусіди, лилася рікою горілка та лунала гучна музика. Компанія гуляла цілу ніч. Уранці ж сусіди відчули сморід і викликали рятувальників.

Наталя Сколох, старша будинку: «Была випивка очередная. Был дебошь. Стучали по всем дверям. В общем, в нетрезвом состоянии».

Рятувальники вкотре закликають українців бути обережними і не курити поблизу легкозаймистих речей. Бо лише цьогоріч від необережного поводження з вогнем на Луганщині загинуло 68-ро осіб.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН