Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2008, 10:45 Пожежі
Із невідомих причин згорів вщент торговельний центр у Донецькій обл.
Із невідомих причин згорів вщент торговельний центр у Донецькій обл.

П’ятиповерховий торговельний центр згорів вщент. За різними свідченнями, зайнялося приблизно о сьомій ранку. Загасити вдалося лише після сьомої вечора. На думку пожежників, вогонь спалахнув на другому поверсі, у відділі продажу фарб і лаків. МНС-ники з висновками не поспішають.

Андрій Бондаренко, керівник головного управління МНСУ в Донецькій області: «Дознание и следственная группа горотдела милиции только начинают свою работу вместе с собственниками объекта. Пострадавших нет не среди работников объекта, не среди личного состава. Рано говорить о сумме ущерба».

Загалом, полум’я приборкували сотня пожежників і вісімдесят співробітників міліції. Свідки пригоди кажуть, що зайнялося ще до відкриття універмагу. Тож наврядчи через необережність або несправність електроприладів. Та й гасили вогонь, на думку самовидців, невправно.

Свідок пожежі: «Я видела небольшое скопление людей, и на втором этаже уже окон не было. Пламя было где-то до середины окна. С другой стороны валил дым. Так вот там, где валил дым, стояла пожарная машина и один пожарник. Прям с тротуара на второй этаж он пытался достать этой струей и у него плохо получалось».

Вогонь знищив 5 000 квадратних метрів торговельної площі. Нагадаємо, що кілька років тому схоже сталося в Донецькому ЦУМі. Щоправда, масштаби були дещо меншими. За причину пожежі тоді визнали несправність електромережі.

Олександр Соболь, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН