Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2008, 11:32 Пожежі
Цигарка відправила на небо чергового любителя хмільного відпочинку
Цигарка відправила на небо чергового любителя хмільного відпочинку

Близько сьомої вечора мешканці однієї з квартир на другому поверсі відчули їдкий задушливий запах. Люди вискочили з квартири й побачили, як невеличкий коридор між їхньою та сусідньою оселями заповнює дим.

Олена, сусідка: «Такое ощущение, как будто бумага где-то горит, какой-то дым непонятный. Еще пожара не было. Был просто дымочек. Но когда эти двери пару раз открыли, видимо, туда свежий воздух попал – дымочек больше пошел».

Вже за мить з квартири навпроти задиміло, як з паротяга. Налякані люди викликали рятувальників, проте потрапити до осередку займання виявилося непросто – масивні броньовані двері замкнені, всередині - тихо. Пожежним нічого не залишалося, як зайти туди через вікно.

Ярослав Піляй, керівник караулу Білоцерківського РУ МНС: «Було сильне задимлення в квартирі. Очаг загорання знаходився в кімнаті, а саме - горіло ліжко. По прогнозам, цей диван міг горіть години ще пів до цього, мінімум півгодини. Потому шо він не відкритим полум’ям палав, а як би тлів».

На підлозі лежав господар. Коли його винесли з приміщення, зрозуміли - послуги медиків вже не потрібні.

Ярослав Піляй, керівник караулу Білоцерківського РУ МНС: «Потерпілий знаходився по центру кімнати, не на дивані. У нього були ожоги голови, кінцівок, ніг особливо, та рук. Судячи по обстановці в квартирі, було видно, що чоловік зловживав алкоголем».

За словами пожильців, загиблий мешкав сам. Із сусідами не спілкувався, був відлюдькуватим і нечасто виходив з квартири. Раз на тиждень самітник влаштовував собі алкогольну вечірку – вмикав на повну потужність радіо і голосно співав.

Ймовірна причина трагедії - куріння в ліжку у нетверезому стані.

Андрій Герко, Олександр Данилов, НТН