Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2008, 11:35 Пожежі
Пожежа на Київщині забрала життя двох жінок
Пожежа на Київщині забрала життя двох жінок

Близько п’ятої ранку до пожежної частини зателефонували схвильовані мешканці села Соснової - хата горить.

Валерій Ненюк, старший інспектор ГУ МНСУ у Київській обл.: «По приїзду пожежного підрозділу на місце події було виявлено, що горить дерев’яний будинок. По мірі гасіння пожежі було встановлено, що у будинку знаходилося два трупи. Пізніше було встановлено, що це трупи жінок. Одна з них власниця, 1947 року народження, інша - її подруга, 1962 року народження».

Від господині помешкання та її гості залишилися лише обгорілі фрагменти тіла. Трагічному фіналу передувало хмільне застілля. Жінки напилися до свинячого ґвалту та полягали відпочити. З цигаркою. Коли зайнявся диван, подруги міцно спали.

Валерій Ненюк, старший інспектор ГУ МНСУ у Київській обл.: «Попередня причина - пожежа сталася десь у житловій кімнаті. Як ви бачите, передня частина будинку залишилася цілою, а осередок пожежі був у житловій кімнаті. Можливо, це було необережне поводження під час паління у ліжку».

Про загиблу господиню сусіди згадують із теплотою. Кажуть: добра була, та кілька років тому почала заглядати в чарку. Зелений змій порушив усі її життєві плани.

Неля Олександрівна, мешканка с. Соснової: «Умная женщина, она из Киева. Как начал разваливаться Союз, она попала сюда, начала строить себе хатынку. Она дуже добрая была, грамотная – у нее два высших образования».

Рятувальники повідомляють: цьогоріч на Київщині сталося понад півтори тисячі пожеж. 139 душ їх не пережили.

Андрій Герко, Олександр Кругликов, НТН