Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 травня 2016, 23:05 Бійки та насильство
Нетвереза столична пенсіонерка перетворила сімейну сварку на бойовик
Нетвереза столична пенсіонерка перетворила сімейну сварку на бойовик

Сімейна сварка, яка закінчилася стріляниною! Цієї ночі у столиці розбороняти запальних родичів приїхали аж сім патрульних машин. А всю кашу заварила... пенсіонерка. Жінка посварилася зі своїми дітьми, і її донька та зять вигнали з дому. Але мама не розгубилася і привела озброєну підмогу!

Побитий автомобіль, з десяток правоохоронців та кайданки на руках одного з учасників розбірок. Саме так закінчилася сімейна сварка в Солом'янському районі столиці.

- Из-за вас стрельба началась! Ага - из-за тебя! Выслушайте!

Пані Раїса шукає підтримки в журналістів й розкриває їм усі таємниці родинної сутички. Каже: її вигнала з квартири власна донька. Аби повернутися до оселі - пенсіонерка покликала на допомогу двох родичів. Та ані дочка, ані зять Раїси їм не відчинили. А вже за кілька хвилин розпочався екшен, за яким спостерігали всі сусіди. 

Раїса, учасниця конфлікту:

- Там толпа. У него пистолет, у этого пистолет. Стреляют. Я стояла, что-то в меня не попали!

Та одна з куль влучила у плече дружини родича, які стали на захист бабусі. Її забрали до лікарні. Коли ж на місці вже були правоохоронці, то жінка почала сварити не свою доньку та зятя, а саме родичів-захисників. Мовляв - просила лише поговорити, а не бити двері, машину та ще й стріляти.

Раїса, учасниця конфлікту:

- Он бил двери, я ему говорю: Виталик, ты ж ее не зарабатывал! Это ж деньги!

- Трещать меньше надо! Вам помогают, а вы потом, блин!

- А зачем так помогать... машину бить!

Нині поліція розбирається, звідки в обох чоловіків зброя, чи мають вони на неї дозвільні документи. А ось пані Раїсі тепер доведеться вибачитися перед двома сторонами конфлікту, особливо перед родичкою, в яку влучила куля. Не зважаючи, що була напідпитку, Раїса Сергіївна розуміє все, що сталася під дверима квартири й каже: якщо донька не пустить до оселі - поїде до подруги, або ж стане безхатьком і поневірятиметься столицею.