Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 травня 2016, 21:19 Бійки та насильство
Киянина викрали, завезли до лісу та катували
Киянина викрали, завезли до лісу та катували

Дивовижна втеча від нелюдів! Після кількагодинних катувань та вогнепального поранення у чоловіка вистачило сил і снаги вирватися з автомобіля, яким його перевозили з лісосмуги до міста. Закривавлений постраждалий забіг до ресторану. Це його і врятувало. Чи затримали стрільців? І за що вони ледь не вбили чоловіка?

На годиннику була майже північ. Цей ресторан швидкого харчування готувався до закриття. Клієнти доїдали останні бутерброди. Аж раптом стали свідками приголомшливого сюжету.

Андрій Погорілий, кореспондент:

- На МакДрайв заїхав сріблястий Мерседес. У момент, коли машина зупинилася, з неї вискочив поранений чоловік і кинувся навтьоки. Він оббіг по периметру заклад і потрапив усередину через центральний вхід.

Закривавлений чоловік кричав, що його хочуть убити, і благав про допомогу.

Максим Столичний, свідок:

- В зале его догнал один из пассажиров Мерседеса и начал избивать. Этот мужчина утверждал, что этот потерпевший хотел украсть у него машину, якобы.

Відвідувачі й охоронці закладу розборонили чоловіків. Після цього нападник утік, а постраждалому викликали швидку допомогу.

На цих фото добре видно, що на бідоласі не було живого місця. Він стікав кров'ю й корчився від болю.

Максим Столичний, свідок:

- Его хотели казнить, или я не знаю. В общем, стреляли сзади в голову. И сзади на спине с правой стороны у него четко видно повреждение, похожее на то, что в него стреляли с травматического пистолета.

Постраждалим виявився сорокарічний киянин. Він розповів, що знає одного з кривдників. Саме йому напередодні ремонтував автомобіль. Це начебто і спровокувало конфлікт.

Оксана Блищик, керівник відділу комунікації ГУ Національної поліції Києва:

- Попередньо встановлено, що двоє невідомих осіб посадили потерпілого в автомобіль. Вивезли в лісопаркову зону Вишгородського району. Там нанесли тілесні ушкодження і кілька разів стріляли зі зброї. Уже в лісі зловмисники змусили його написати боргову записку.

Постраждалого з численними травмами і вогнепальними ранами відправили до лікарні. А зловмисників оголосили в розшук. Хто ж насправді винен у конфлікті, з'ясує слідство. Та за катування нападникам загрожує до п'яти років тюрми.