Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2016, 22:20 Бійки та насильство
На Сумщині розбійники кинули роздягнену жертву замерзати
На Сумщині розбійники кинули роздягнену жертву замерзати

Побили, роздягли - і покинули помирати на морозі! На Сумщині стався злочин, який вразив жорстокістю навіть полісменів. Двоє хлопців-садистів ледь не замордували юнака. Тепер все село жадає помсти. І навіть готове влаштувати злочинцям самосуд. Хто ці нападники? І що зараз із їхньою жертвою?

Сьогодні у селі Баничах - тільки й розмов, що про жорстокий напад на юнака!

Валентина, мешканка с. Баничі:

- Скоти, це не люди. Таких шоб земля не носила. Ізбили хоть би такого, як самі, падлюки, так і жалко не було, вони ж ізбили яке дитьо!

Надія Олександрівна, мешканка с. Баничі:

- Все село было на ушах оттого, что произошло с ребенком. Ну возмущению нету предела!

А все сталося ось тут. Двоє хлопців напали на двадцятидворічного Артема. Вони довго і з садистською насолодою били хлопця. Жорстокість злочину вразила навіть полісменів!

Андрій Сердюк, т.в.о. керівника Глухівського відділу поліції:

- Свалили с ног, первый раз избивали его порядка 15 минут. Били в основном по голове, по туловищу. Потом ушли, вернулись через 10 минут, продолжили его избиение. По предварительным данным, было нанесено не менее 80 ударов. 

Після чого нелюди роздягли Артема догола і кинули помирати на морозі.

Юлія Зайцева, кореспондент:

- Ось тут за столиками відпочивала компанія молодих людей. І лише в кількох метрах, де припарковані машини, на замерзлій землі знайшли тіло роздягненого хлопця.

На голого, побитого та захололого парубка ближче до ранку випадково натрапив його приятель. Він навіть не впізнав його - обличчя Артема було синє від побоїв!   

Сергій Івченко, товариш постраждалого:

- Сразу вот холодный такой, весь побитый, вообще не узнать. Опознали его по татуировке. Я его пульс потрогал, пульс был, значит - живой, думаю, надо сразу одевать и действовать дальше. 

У вкрай важкому стані хлопця доправили до лікарні.

Сергій Кудін, лікар-реаніматолог Глухівської районної лікарні:

- Пациент поступил в тяжелом состоянии с черепно-мозговой травмой и общим переохладжением 1-2 степени. Если бы его не нашли, он бы просто-напросто замерз.

Нині Артем у реанімації. У парубка вже відновилася мова, однак пам'ять начисто стерла всі спогади про побиття.

Артем, постраждалий:

- Он пригрозил, что он сейчас позвонит своим парням и они приедут со мной разберуться. Вот после этого я сидел дальше за столиками и отдыхал, а что дальше произошло, я вообще без понятия.

Утім, полісмени вже відшукали і затримали злочинців. Це - двоє зведених братів-однолітків із сусіднього села. Тепер суд має обрати їм запобіжний захід. Селяни із острахом чекають, що тримання під вартою можуть замінити на домашній арешт. Кажуть, це призведе хіба що до самосуду.  

Валентина, мешканка с. Баничі:

- Если их отпустят, их прибьют, однозначно, у нас молодежь очень агрессивно настроена. Люди на то настроены, шоб їм зробить то, шо сделали вони.

За розбій молодикам загрожує до 10 років ув'язнення.