Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 серпня 2015, 22:16 Бійки та насильство
Столичні поліцейські затримали банду озброєних викрадачів людини
Столичні поліцейські затримали банду озброєних викрадачів людини

Озброєні та зухвалі. У Києві полісмени гарячим слідом затримали бандитів, які в багажнику автомобіля везли викраденого чоловіка. У Фольксвагені затриманих лежали помпова рушниця і півсотні набоїв до неї.

Київ. Голосіївський район. За якихось ста метрів від райвідділу відбувається неймовірне - затримують бандитів.

- Стоять! Выкинь.

- Это ключ от машины.

- Выкинь ключи. На колени! Повернись, руки за голову!

Так схопили озброєних викрадачів людини в Києві. Саме затримання сталося кілька днів тому, утім відео викликали в мережу лише нещодавно. Кожна хвилина переслідування зафільмована камерою патрульних. 

- Держи його, Дир. Третій де? Третій де?

За кілька хвилин затримали й третього. Полісмени розповідають - за дві години до розв'язки всім патрульним надійшло повідомлення, що на Московській площі невідомі в балаклавах схопили перехожого, кинули в багажник машини без номерів та поїхали в бік ВДНГ.

Бадрик Гогохія, полісмен:

- По плану-перехвату спрацювали, знайшли цю автівку, почали наздоганяти. Вона на команди зупинитися не зупинялася. Зупинилася тільки у дворі, коли ми її зажали між домами.

Підозрювані чекати на полісменів не стали та кинулися тікати врізнобіч.

Бадрик Гогохія, полісмен:

- Коли вони тікали, один викинув ніж, другий - пістолет ось. Всіх трьох ми затримали. Вони дуже погано орієнтувались в місцевості. Бо ми їх затримали у 100 метрів біля райвідділку.

Поки одна група полісменів чіпляла кайданки на підозрюваних, інша разом з міліціонерами оглядала покинутого Фольксвагена. Коли відкрили багажника, то побачили, що саме там зі зв'язаними руками лежав викрадений чоловік.

Постраждалий:

- Толпа 30 человек подбежала, побили, потянули к машине, кинули в машину. Сказали, что вызовут, повезли в неизвестном. Сказали, что на базу куда-то едут. Если нет - то убьем. Сильно били, в голову надавали и ребра поломали.

У салоні автомобіля, окрім грошей та документів, лежали помпова рушниця та півсотні набоїв до неї. Це далеко не вся зброя, що мали викрадачі.

Олександр Терещук, керівник ГУ міліції м. Києва:

- Під час переслідування злочинці викинули пістолет з набоями, зараз встановлюємо: бойові вони чи інші можуть бути.

Зараз усі учасники справжнього голівудського бойовика на своїх місцях - троє затриманих розбійників у СІЗО, а постраждалий лікує поламані ребра.