Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2015, 21:36 Бійки та насильство
На Київщині агресивний чоловік побив двох сусідок
На Київщині агресивний чоловік побив двох сусідок

У постійному страху через неадекватного сусіда! Так живуть кілька мешканок міста Бучі, що на Київщині. Чоловік, який і раніше лякав жінок агресивними вибриками, нещодавно жорстоко відлупцював двох містянок. Міліція взялася до розбишаки, але поки триває слідство, люди бояться помсти навіженого сусіда.

Ірина Степанівна майструвала дерев'яні грати для квітів, коли з-за паркану почула нецензурну лайку сусіда. Ще мить - і в жінку вже полетіла цеглина. Перелякана, вона показала каменюку доньці. Аліна, не вагаючись, вибігла до несамовитого сусіда.

Аліна, постраждала:

- Кричав-кричав, а потім розмахнувся і так рукою як дав мені в голову. Отак в щоку, в шию, і окуляри впали в траву. Я шукаю ті окуляри і боюся, бо він знову замахується. Я в шоці просто.

На галас за паркан вийшла й Ірина Степанівна. Вона кинулася захищати доньку та дістала потужний удар в обличчя.

Аліна, постраждала:

- Він її з усієї сили кулаком в скроню. В неї кров. Заюшена. Кричить. При цьому при всьому присутній його син, який нічого не робить, не забирає його.

Шокована жінка впала на землю та ледь не знепритомніла.

Ірина Степанівна, постраждала:

- Я зразу так і не почуствовала, та коли кров'ю залилося... Голова дуже крутилася, і коли скора приїжджала, міряли давленіе - було 180 на 100.

Сусідка Анастасія чула жіночі крики поряд і кинулася допомагати, але заспокоїти агресивного чоловіка не змогла.

Анастасія, сусідка постраждалих:

- Увидела бегающую Алину вокруг мамы. Мама вся в скрови была, лицо в крови. Спросила: За что? Но получила ответ типа: Если не хочешь получить, можешь ближе подходить, а лучше не лезть куда тебе не надо.

Син кривдника ледве зміг вгамувати батька та завів його в будинок. Закривавлену пенсіонерку відвезли до лікарні, та за годину привезли додому. Бідоласі наклали 2 шви на розсіченій брові та діагностували струс мізку. Зараз Ірина Степанівна почувається не дуже добре.

Ірина Степанівна, постраждала:

- Дуже болить голова і слабкість, і кружиться, і я багато ходити не можу і лягаю, бо погано себе дуже почуваю.

Прямуємо до будинку кривдника. Та сьогодні чоловік не такий сміливий і не кидається на людей. Він зачаївся за стінами й виправдовуватися не бажає. А працівників міліції Юрію хочеш не хочеш довелося  впустити та пояснити ситуацію. Що ж так розлютило здоровенного бульдозериста, що він побив двох жінок? Зі слів скаженого сусіда, розум він утратив через пенсіонерку, яка весь день стукала молотком.

Олександр Мальчевський, співробітник Бучанського МВ міліції в Київській області:

- Були відібрані пояснення від інших учасників події, котрі свою вину визнали, після чого дані відомості були занесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 ч1 - нанесення тілесних ушкоджень.

Аліна з матір'ю тепер у розпачі, адже просто панічно бояться сусіда. Коли перемкне неадеквата наступного разу - незрозуміло. А захистити Аліну, її матір та маленьку доньку нікому.

Аліна, постраждала:

- Я не розумію, що мені робити, просто руки опускаються, як жити. Купляти травмата, балончика, що тепер робити?

Правоохоронці ж заспокоюють - відстрілюватися не доведеться. Обіцяють довести справу до кінця і врешті вгамувати агресивного чоловіка.