Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2015, 21:50 Бійки та насильство
Кривава бійка в Кам'янці-Подільському
Кривава бійка в Кам'янці-Подільському

З'ясування стосунків завершилося лікарняними ліжками для двох чоловіків на Хмельниччині. Мешканець Кам'янця-Подільського вирішив помститися товаришеві за образу, запросив останнього до власного гаража і накинувся із ножем. Щоправда, жертва виявилася не зі слабких. Чоловік дав нападникові гідну відсіч тією ж самою зброєю.

Усе сталося ось у цьому гаражному кооперативі в місті Кам'янці-Подільському. 31-річний чоловік запросив свого 42-річного товариша в гараж - запропонував купити автомобільні диски. Проте торгувати й не думав - щойно гість відвернувся, накинувся на нього із палицею, а потім схопив ножа.

Сергій Стасюк, слідчий Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Підійшов сзаді його товариш, який умисно наніс йому декілька ударів палицею, після чого схватив ніж, який був у нього при собі, та здійснив декілька проникаючих поранень в область шиї та грудної клітини.

Та постраждалий виявився не зі слабких. Стікаючи кров'ю, чоловік став захищатися - вихопив у нападника зброю і штрикнув у відповідь. 

Сергій Стасюк, слідчий Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Захищаючись, наніс близька трьох-чотирьох ударів в область тулуба останньому.

На галас збіглися орендарі та охоронець кооперативу. Різунів розборонили, та не гаючи часу викликали швидку й міліцію.

Леонід, охоронець гаражного кооперативу:

- Приходить сусід, чи цей, чи той, шо тут знімає гараж, і каже: Ідіть, бо вони там один одного порізали. Як? -кажу…. Отак, при мені один із себе ножа винімав і всьо. У цього подбородок вообще висів, сзаді всьо покоцане…. Ой-ой-ой… Не дай Боже…

Наразі чоловіки в лікарні і там спілкуються з правоохоронцями. Слідство з'ясувало - у такий кривавий спосіб нападник вирішив помститися колишньому товаришеві за давню образу. Тепер відповідатимуть обидвоє - і нападник, і його жертва, що надто активно оборонялася. По факту різанини провадження розпочали стосовно обох учасників конфлікту.

Олександр Кулько, заступник керівника Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за статтею 124 КК України - це умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та статтею 125 КК України - заподіяння легких тілесних ушкоджень. Наразі проводиться та призначено ряд експертиз.