Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2015, 22:15 Бійки та насильство
П'яний бешкетник напав на міліціонерів на Харківщині
П'яний бешкетник напав на міліціонерів на Харківщині

Побився з сусідом та мало не постріляв міліціонерів. У містечку Люботині під Харковом п'яний чоловік вчинив бійку, а коли на виклик приїхав наряд, закрився в будинку та відстрілювався з мисливської рушниці. Затримувати дебошира довелося спецпризначенцям.

Валентина, свідок:

- Нема такого! Не було! Що ж його - п'яним не бачила?! Уже ж 30 год живу, я ж його знаю. Мій муж і він общалися. Нормальний. Не знаю, що сталося.

Люди на вулиці дивуються - в загалом мирного чоловіка наче біс вселився. Посварився з одним сусідом, побив іншого. Сам же викликав міліцію, а коли наряд прибув - потрощив їм автомобіль. Побив усі вікна, порізав колесо, пом'яв капот, забрав з салону документи.

Валентина, свідок:

- Ну він… приїхала міліція, він вийшов. Чи з ружйом… Відсіля ж мені не видно, з чим він вийшов. Вони потікали. Він до машини підійшов, дьоргав-дьоргав її, хотів, навєрноє, ілі скатить, ілі не знаю, що. А руль був закритий, не мог повернуть руля. Він взяв лом і… розтрощив її. Шо з ним сталось - не знаю.

Бешкетник вистрелив з рушниці в повітря та зачинився в будинку. Так дав зрозуміти: розмовляти з міліцією не налаштований. На місце викликали спецпідрозділ, і під час затримання одного з бійців він поранив ножем.

Олександр Юрченко, керівник Люботинського МВ міліції:

- Задержанный после длительного употребления спиртных напитков находился в состоянии… опять же, оценку должны дать медики. Но по моему мнению, в состоянии неадекватном. Может, и белая горячка, все, что угодно. Неадекватная реакция. Очень большая агрессия, и угроза жизни сотрудников милици и окружающих этого человека - она была. Да он-то в себя пришел. Но он по-прежнему говорит: я этого ничего не делал, милиция виновата сама.

Під час розслідування з'ясувалось: цього чоловіка розшукує інший райвідділ, також за бійку. Новий дебош майже гарантовано відправить його за грати - адже замість легких тілесних ушкоджень його судитимуть за погрози та посягання на життя працівників міліції. А це від 9 і аж до 15 років позбавлення волі.