Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 березня 2015, 22:27 Бійки та насильство
В Одесі молода пара напала з ножем на таксиста
В Одесі молода пара напала з ножем на таксиста

Одеський таксист дивом вижив, отримавши удар ножем у шию. Поранений зумів вискочити з авто,а злодії втекли на його Ладі. Проте вже за півгодини їх наздогнали інспектори ДАІ.

Олексій працює таксистом. Чоловік розповідає - близько 9-ї вечора отримав виклик. Взяв двох пасажирів - хлопця та дівчину. Каже, в той день вже возив їх. То ж зустрів як добрих знайомих. На об'їзній дорозі, серед очерету, двадцятичотирирічний пасажир, що сидів ззаду, попросив зупинитися.

Андрій, підозрюваний:

- Я водителю сказал: Остановись, я хочу в туалет. И нанес ему удар ножом.

Вдарив у шию кухонним ножем, що ховав у рукаві куртки. Якимось дивом Олексій не знепритомнів. Попри біль та шок зміг вирватися.

Олексій, постраждалий:

- Я ручку открыл, выбежал. Он кричал: иди сюда, я тебя убью, зарежу сейчас. Они сели, включили фары и уехали.

Поранений викликав міліцію. Вже за 10 хвилин його ВАЗівку шукали, а невдовзі її побачив черговий екіпаж ДАІ. Прохання зупинитись підозрювані проігнорували, лише набрали швидкість. Проте невдовзі їх наздогнали та заблокували. Розбійники спробували втекти. Кинулися в різні боки. Чоловіка затримали, жінці вдалося втекти.

Ігор Шепель, інспектор УДАІ в Одеській області:

- Данный родитель был нами задержан на улице Хаджибеевской, недалеко от улицы Известковой. Там, где деревья и кусты, на обочине.

Спочатку хлопець розповідав казки. Мовляв, був третій пасажир, який і напав на водія. Та після спільного разом із жертвою допиту свою провину визнав. Наразі раніше не засуджений мешканець одного із сіл Одещини за гратами, там він чекатиме суду.