Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 лютого 2015, 23:04 Бійки та насильство
Киянин дістав 6 ударів ножем, близькі шукають свідків
Киянин дістав 6 ударів ножем, близькі шукають свідків

Вийшов купити води й дістав 6 ударів ножем у груди. Напад на киянина скоїли невідомі пізно ввечері у Дніпрівському районі. Чоловік тепер у тяжкому стані в реанімації. Бандитів шукають. Тим часом родичі просять свідків інциденту допомогти в пошукові злочинців.

Вона показує на асфальті засохлі краплі крові свого чоловіка. Ірина ледь стримує сльози, адже щойно повернулася з лікарні, де за життя бореться її Олексій.

Ірина, дружина постраждалого:

- Состояние очень тяжелое, в реанимации в коме лежит, очень, ну 6 ножевых ранений, причем пытались попасть в область средца, то есть очень все серьезно, легкие пострадали, печень, селезенка, грудна клетка, шейный, область шеи.

Того вечора сім'я повернулася з гостин і чоловік, не заходячи до квартири, пішов до крамниці купити води.

Ірина, дружина постраждалого:

- Возле дома, мы вышли с ребенком, вот дом, мы здесь вот живем, а он на такси, таксисту звонила, подъехал в ночной ларек, в итоге я ему набирала через полчаса - трубуку не брал, мне позвонили с БСП, что его уже забрали.

Місце нападу - десяток метрів від магазину. Продавці пригадують - чоловік справді до них заходив.

Олена, продавчиня:

- Да, он покупал бутылочку джин-тоника, то, шо я знаю. Он купил, открыл, и на улице там завелась сначала драка, а все остальное было вдали от магазина, и продавец в закрытом магазине находиться.

Друзі постраждалого просять свідків інциденту звернутися до міліції, аби швидше знайти нападників.

Андрій, друг постраждалого:

- Отличный парень, нигде он не замечался в каких-то плохих компаниях, работает всегда. Не злоупотребяет алкоголем, наркотиками.

У Валентини Михайлівни вікна саме виходять на вулицю, де стався злочин. Жінка чула крики, та от бандитів не бачила. Утім, гадає - все через тутешніх п'яниць.

Валентина Пінчук, мешканка м. Києва:

- Бачила тіпа з ватою, як в нос заложений, дві цих вати лежало тут, видно, кров лилася, і чоловік каже - лужа крові. Може, ці п'яниці между собою, тут же молоді хлопці п'ють  типа вас, молоді люди, откритий цілий день і ніч.

У міліції коментувати інцидент відмовилися. За фактом нападу розпочали кримінальне провадження, вилучили відео з камер спостереження, нападників шукають.