Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 листопада 2014, 14:33 Бійки та насильство
Стрілянина в столичній багатоповерхівці
Стрілянина в столичній багатоповерхівці

Невдало закінчилось у столиці з'ясування стосунків між знайомими. Двоє людей з вогнепальними ранами в лікарні, а злочинець втік.

Крики та гуркіт біля квартири в багатоповерхівці на бульварі Лепсе 36Б неабияк наполохали сусідів.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції в м. Києві:

- Телефонувала жінка і сказала, що в сусідній квартирі чула ніби-то постріли. На місце направили працівників ПС у першу чергу, терміново.

Перше, що побачили правоохоронці - всюди була кров: на підлозі, на стінах, східцях. Слід привів до оселі на 3-му поверсі. Двері відчинив закривавлений чоловік. Він і розповів, що вранці до нього прийшов знайомий. Почали розмовляти, та тон спілкування зі спокійного швидко переріс у галас.

Руслан Панченко, співробітник Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Начали розмову. Розмова перейшла в бійку. Після чого знайомий дістав пістолет і відкрив стрільбу.

Куля влучила господареві в ногу. На галас вибіг друг пораненого. Аби захистити приятеля, накинувся на кривдника з кулаками. Під час сутички той вистрілив і в захисника. Поцілив у щоку. Шокований чоловік із закривавленим обличчям таки зумів вибити пістолета в нападника. Стрілець гайнув через загороду на третьому поверсі, упав на піддашок, і вже за мить вскочив у таксі. Сусіди стверджують - мешканці квартири не мали проблем із законом.

- Норамльно жили. Жили, как жили. Там семья живет: мама и сын.

- Просто там, может, еще кто-то из друзей был?

- Не знаю, я пришла - уже все закончилось.

Поранені двоє киян 27 та 28 років. Нині їхньому життю нічого не загрожує.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції в м. Києві:

- На місці працює слідчо-оперативна група, опитує свідків події чи можливих свідків, звичайно. Опитує сусідів, роздивляється саме місце події. Там, до речі, було вилучено травматичний пістолет, і напевне саме з цієї зброї травматичної і було поранено цих чоловіків. Працівники міліції направилися до лікарняних закладів, аби мати можливість опитати потерпілих, щоб вони повідомили будь-яку інформацію.

Правоохоронці з'ясовують особу нападника й шукають його гарячим слідом.