Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 серпня 2014, 22:05 Бійки та насильство
Міліція розшукує киянина, котрий облив дружину кислотою
Міліція розшукує киянина, котрий облив дружину кислотою

Облив кислотою дружину перед очима у власного сина. Інцидент стався в Києві на масиві Троєщині. Ввечері після роботи чоловік зустрів кохану з півлітровою банкою рідини і вилив все на жінку. Поки вона змивала хімікат і викликала швидку, кривдник утік. Тепер його розшукують і правоохоронці, і рідні постраждалої.

Перший поверх багатоповерхівки на Троєщині. Саме тут кілька днів тому і сталося лихо. Мовчки, без попереджень і пояснень, чоловік, з яким жінка прожила у шлюбі 8 років, вихлюпнув їй в обличчя півлітра кислоти.

Олександр Ільницький, брат постраждалої:

- Сестра з дитиною заходила додому, коли открила двері, то чоловік дістав з пакета півлітрову банку рідини, сестра помітила, що він хоче вилити на неї, і заходила з дитиною, прикрила дитину, і всю цю рідину получила на обличчя, на тулуб.

Увесь цей жах бачив 6-річний син подружжя. Сусіди не пригадують, щоб пара сварилася, чи чоловік був агресивним.

Юлія, мешканка м. Києва:

- Я как-то их редко видела, вроде молодая семья, ребенок маленький, нормально вроде жили, а то вчера увидели милицию и обяснили, что вот такая ситуация произошла, почему-как, мы не знаем.

Нині постраждала в офтальмології. В жінки тяжкі опіки шкіри, але найперше завдання медиків - допомогти Наталії бачити.

Олександр Ільницький, брат постраждалої:

- Дуже в тяжкому стані, пошкоджені очі, обличчя, шия, руки, 3 ступеня опіки, счас намагаються врятувати зір, потім будем займатись пересадкою, пластичною операцією.

Брат постраждалої організував з друзями чергування під будинком, де востаннє бачили Ігоря Воякіна. Рідні його жертви переконані - чоловік зраджував дружину.

Олександр Ільницький, брат постраждалої: 

- За два тижні до скоєного він познайомився з дівчиною, котра мешкає в цьому будинку, на протязі тижня вони зустрічались, він дружині казав, шо на роботі, а насправді не ходив з моменту знаймоства.

Версії злочину в міліції поки не повідомляють. За скоєне кривдникові загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції в м. Києві:

- Правоохоронцями розшукується громадянин України Воякін Ігор Володимирович, чоловіка, якого розшукує міліція, бачили родичі потерпілої, тобто він у Києві, особу встанволено, є фотознімки.

Тому всім, хто побачить підозрюваного, радять телефонувати до міліції.