Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 серпня 2014, 00:09 Бійки та насильство
Біженець з Луганська напав на приятеля та взяв у заручники його матір
Біженець з Луганська напав на приятеля та взяв у заручники його матір

Тікаючи з буремного Сходу, поранив знайомого, а його матір захопив заручницею. Про кримінальні пригоди раніше засудженого мешканця Луганщини дивіться в наступному сюжеті.

На Підгороднянському блокпості за кілька кілометрів від Дніпропетровська наряд ДАІ зупинив сріблясту "Ладу". Оглядаючи салон машини, що їхала з Луганщини, міліціянти побачили закривавленого пасажира. Поранений у ногу 40-річний чоловік розповів про обставини злочину.

Ігор Горбань, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровска:

- Как пояснил данный гражданин, ножевое ранение ему нанёс мужчина, который движется на автомобиле ВАЗ-2106, тоже Луганской регистрации, за ним, который в заложниках держит его мать.

Невдовзі машину з різуном затримали, а заручницю визволили.

Людмила Вікторівна, постраждала:

- Мы ехали с Луганска как беженцы. У нас бомбёжка. Из Луганской области, города Первомайска. Бомбят и сильно бомбят. Мы в погребах сидели. Трое суток вот сидели, и оттуда выехали.

Жінка розповідає: до безпечного Дніпропетровська діставалися двома машинами. В дорозі між сином і знайомим родини, який раніше мав клопіт із законом, виникла сварка. Під час з'ясовування стосунків колишній в'язень схопив зброю.

Людмила Вікторівна, постраждала:

- Он выхватил нож. Сын начал тикать, а он его пихнул, получается, догнал, он упал, ну и получается, лёжа, и он его полосонул по ноге.

Пораненого, у якого була ушкоджена артерія, вже прооперували. А проти різуна, котрий цілковито заперечує свою вину, розпочали досудове розслідування.

Олександр, затриманий:

- Ничего не произошло. Семейная драма. Никаких последствий не было. Я вот сижу - ни адвоката, никого нету. Никаких тяжких последствий я не совершал.

За захоплення заручниці та застосування холодної зброї, що призвело до тяжких наслідків, нападникові загрожує до восьми років позбавлення волі.