Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 червня 2014, 21:35 Бійки та насильство
Психічно хворий одесит викинув бабусю з балкона
Психічно хворий одесит викинув бабусю з балкона

Викинув з вікна власну бабусю. В Одесі сорокадворічний чоловік у стані нервового зриву виштовхнув стару жінку з балкона третього поверху. Сусіди кажуть: горю можна було запобігти. Напад у хворого тривав кілька тижнів. Проте в лікарню його не забрали.

Про сорокадворічного сусіда місцеві зазначають: колись він був цілковито здоровим, та кілька років тому сталося нещастя.

Раїса Федорівна, свідок:

- Где-то когда-то побили его, года два тому назад. Он лежал в психбольнице. Его признали, что он здоров. А потом 9 мая от него ушла жена. И вот такое с ним приключилось. Он начал кричать, выкидывать ее вещи.

Відтоді хвороба прогресувала. Останніми тижнями чоловік тільки те й робив, що кричав. А ще стояв на балконі й обливав перехожих водою. Сусіди не витримали й звернулися до правоохоронців.

Раїса Федорівна, свідок:

- Милиция приходила позавчера. Лупили его. Колошматили. Что там произошло - не знаю. Потом притих. На полдня. А потом опять.

Напередодні бабуся бешкетника принесла йому поїсти. І за кілька хвилин хворий онук викинув її з балкона трього поверху. Потім почав жбурляти вниз речі, пошматував свого ноутбука.

Катерина, свідок:

- Женщина жаловалась на боль груди и голове. Я не могла ей ничем помочь. Приехала скорая, забрали ее.

Щоб дістатися бешкетника, міліціянти вирізали двері квартири. Тепер хворий за ґратами чекає на психіатрів. Про здоров'я його старенької бабусі дбають лікарі.