Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2014, 21:58 Бійки та насильство
Кривавий напад на таксиста в Вінниці
Кривавий напад на таксиста в Вінниці

19 ножових поранень завдали двоє молодиків таксистові у Вінниці. Водій дивом вижив, він у лікарні в тяжкому стані. Нападників правоохоронцям вдалося затримати гарячим слідом.

До 39-річного таксиста ввечері підсіли двоє молодиків. Попросили підвезти до гаражного кооперативу. Коли водій приїхав за вказаною адресою, відчув удар ножем. Кермувальник намагався захиститися, чинив спротив, аби вирватись, але дістав численних поранень. Втім, опір змусив злочинців втекти. Закривавленого чоловіка побачили випадкові свідки й викликали міліцію. Неподалік місця нападу патрулювали вулицю дільничні інспектори. Коли отримали повідомлення про скоєне, помітили різунів.

Віталій Сандул, дільничний інспектор Вінницького МВ міліції:

- При перевірці документів даних осіб один з них почав тікати, спільними силами патруля разом з військовослужбовцями "Ягуару" було затримано даних осіб та доставлено до міського відділу.

Затримані - двоюрідні брати 21 та 17 років. Старшого раніше вже судили за розбійний напад. Каже, таксиста хотіли просто пограбувати.

Підозрюваний:

- Сел в машину с ним на остановке, сказал, что надо ехать на гаражи. Когда приехали на место, нанес ножевые ранения в область живота.

Молодший нападник, який саме відбуває умовне покарання, намагався переконати правоохоронців, що взагалі нічого не знав про наміри родича. Ступінь вини кожного із затриманих у кривавому злочині з'ясує слідство. У лікарні ж рятують пораненого таксиста. Медики нарахували на тілі пацієнта два десятка ножових ран.

Олег Гавинський, анестезіолог Вінницької міської лікарні №2:

- Хворий даставлений у вкрай важкому стані, з внутрішньочеревною кровотечею внаслідок колото-різаних ран черевної порожнини, грудної клітини, також проникаюча рана гайморової пазухи зліва.

Постраждалого терміново прооперували. За фактом замаху на вбивство розпочате кримінальне провадження. За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув'язнення.