Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 березня 2014, 22:32 Бійки та насильство
Мажор на Порше вчинив стрілянину в Одесі
Мажор на Порше вчинив стрілянину в Одесі

Стрілянину на дорозі влаштував водій Порше в Одесі. Так відреагував на спробу обігнати його. Після пострілів взявся ще й лупцювати іншого кермувальника.

Пригода сталася на тринадцятій станції Великого Фонтану. Юрій Чебан рухався в бік центру міста. Перед його Маздою повільно їхав Порше. Юрій мигнув фарами з проханням поступитися дорогою, втім, німецьке авто різко гальмує. А під час спроби його об'їхати починає підрізати. А далі - Порше зупиняється і з салону вискакує озброєний водій. Напад зафіксував відео-реєстратор з Мазди.

Юрій Чебан, водій Мазди:

- Открывает дверь, достает тут же пистолет и говорит: Ты - титушок. Нацеливается на меня, в область головы. Нажимает на спусковой крючок. Происходит осечка. Мне повезло. Предо мной проносится вся жизнь.

Нападник тим часом перезарядив пістолета і вистрілив знову. На щастя, куля оминула жертву. Далі кермувальник Порше зброєю вдарив чоловіка по голові. Він на деякий час знепритомнів. Його врятував правоохоронець, що проїжджав повз. Міліціянт зупинився та відволік озброєного нападника. Тим часом пасажирка Мазди швидко забрала переляканого водія.

Тетяна Ткач, свідок:

- Я уже вышла из машины, начала приводить его в чувство. Уже останавливались люди. Я посадила свого знакомого в машину, и пока они отвлекали его, мы уехали.

Лікарі діагностували в Юрія тяжкий струс мізку. На його машині лишилися сліди від ударів пістолетом. У міліції кажуть: особу стрільця з'ясували. А от заявити йому про підозру поки не можуть.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Принимаются следствием меры по местонахождению хулигана. Потому как по месту регистрации она не находится.

За фактом бешкету із використанням зброї відкрито кримінальне провадження. Стрільцеві загрожує до 7 років ув'язнення.