Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 лютого 2014, 23:39 Бійки та насильство
Винний у ДТП на Київщині вчинив стрілянину та бійку
Винний у ДТП на Київщині вчинив стрілянину та бійку

За розтрощену автівку - кулю в голову. Так на трасі неподалік Києва закінчилося з'ясування стосунків для одного з учасників дорожньо-транспортної пригоди. Стрільцеві втекти не вдалося - його гарячим слідом впіймали інспекторИ ДАІ.

Перев'язана голова та прострілена шапка в руках. Олександр зі здриганням згадує нещодавні події. Він та двоє його колег прямували до місця роботи. Раптом їхнього Урала ззаду вдарив Фольксваґен. Не міркуючи багато, кермувальник вибрався з розтрощеного мікроавтобуса й почав лаятися з чоловіками з вантажівки.

Олександр, постраждалий водій:

- Він вдарив моє ліве заднє крило, я кажу йому: що ти робиш? Він: та всьо, ти не прав, куди ти тут на повороті? Він каже: всьо сейчас розберемся. Сказав, що визвав міліцію. А позвонив знайомим своїм.

За кілька хвилин на місце ДТП замість правоохоронців приїхав знайомий, почав погрожувати шоферові вантажівки, намагався відчинити дверцята. Та водій заблокувався зсередини. Тоді нападник витяг пістолета.

Олександр, постраждалий водій:

- Став напроти дверей, підняв пістолета і вистрілив через скло, через шапку і в голову мою. Дуже сильний звук, удар сильний. Мене збило, і я впав.

Ошелешений водій із закривавленою головою вискочив з Урала та відбіг за кількасот метрів від дороги. Коли побачив, що його ніхто не переслідує, зупинився й викликав правоохоронців. А тим часом стрілець бив пасажирів вантажівки.

Постраждалий:

- Я подошел к нему и говорю: что ты творишь? Человек в невменяемом состоянии отошел, что-то кричал. Обзывался. Была потасовка раза три, я уже уходил от ударов. Он догонял и угрожал, палец выбил.

Зрештою нахаби з місця аварії зникли. Затримали їх гарячим слідом. Стрільцем виявився 26-річний киянин.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ міліції в Київській області:

- Людей, які підозрюються в скоєнні цього правопорушення, міліція затримала і зараз проводить з ними досудове розслідування. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею 122 частиною ч1 ККУ - це нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

За зухвалу й неадекватну поведінку на дорозі чоловік може сісти за ґрати на 3 роки.